Nieuw orkest: PIMM!

maandag 16 september 2024

Nieuw Orkest voor Kinderen vanaf 8 Jaar: PiMM! 

HAAKSBERGEN – Droomt jouw kind ervan om een instrument te bespelen in een orkest? Maak die droom nu werkelijkheid en meld je aan voor het PiMM! Orkest, een nieuw initiatief voor kinderen vanaf 8 jaar die samen muziek willen leren maken.

De Haaksbergse Harmonie doet mee aan het landelijke project PiMM! Orkest. Het mooie is, dat je nog geen instrument hoeft te kunnen bespelen om mee te doen! Alle kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom.
"Wil je ontdekken of muziek iets voor jou is? Doe dan mee!" zegt Wilco Slotboom van de Haaksbergse Harmonie enthousiast. De muziek is speciaal geschreven voor dit 10 weken durende project, en deelname is gratis, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Nieuw orkest: PIMM!

Op 30 september start het PiMM!-orkest in het verenigingsgebouw van de Haaksbergse Harmonie. Ervaring met muzieklessen is niet nodig. Kinderen kunnen kiezen uit instrumenten zoals trompet, trombone, hoorn, euphonium, klarinet, fluit, saxofoon of slagwerk. De instrumenten worden gratis ter beschikking gesteld door de Haaksbergse Harmonie. 
De kinderen leren muziek maken volgens de PiMM!-methode, een nieuwe en uitdagende aanpak. Onder deskundige begeleiding leren ze noten lezen, ritmes spelen, en samen te spelen. De methode bevat ook online leermateriaal. Het project eindigt met een gaaf concert in december.

Het PiMM!-orkest wordt in Haaksbergen georganiseerd en ondersteund door de Haaksbergse Harmonie. Aanmelden kan nog tot en met 26 september.

Informatie >
Nieuw orkest: PIMM!
maandag 16 september 2024

Lees meer
UITNODIGING: Praat mee over cultuur
maandag 09 september 2024

Lees meer
Haaksbergen HEEFT het!
maandag 02 september 2024

Lees meer
Geboortedag van de FOTOGRAFIE (1939)
maandag 19 augustus 2024

Lees meer
Vocalgroup ZaZoo. gaat het theater in
maandag 12 augustus 2024

Lees meer
ZANGDUO J@M bij de Schaapskooi
maandag 05 augustus 2024

Lees meer